Polityka prywatności

Od 25 maja 2018 r obowiązuje Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych. Wszyscy obserwatorzy oraz czytelnicy mojego bloga są objęci nowymi postanowieniami z zakresu polityki prywatności.


Administratorem i właścicielem bloga: http://nail-crazinesss.blogspot.com jestem ja, czyli Małgorzata Ciebiera-Mazurczak zamieszkała we Wrocławiu. Możecie się ze mną skontaktować poprzez maila: nailcrazinesss@gmail.com, bądź poprzez wiadomość prywatną na Instagramie.

Pozostawianie Waszych danych osobowych jest dobrowolne, ale jest dla mnie niezbędne w celu kontaktowania się z Wami poprzez komentowanie moich publikacji na blogu ( komentarze ), wiadomości e-mail ( zapytania i porady ), organizacja konkursów lub rozdań, zapisywanie danych w plikach cookies, zawsze za Waszą zgodą.


Dane, które mogę przetwarzać:
  • imię, nazwisko, adres do wysyłki, telefon, adres e-mail,
  • nick ( bardzo często podajecie Wasze imię i nazwisko ),
  • elektroniczne dane informacyjne.


Wasze dane mogę udostępniać tylko i wyłącznie w momencie organizowania konkursów, jeśli zajdzie taka potrzeba ze strony sponsorów. Informacja o tym pojawi się w regulaminie konkursu / rozdania.

W żadnych innych celach nie będę korzystać z Waszych danych osobowych.
Dane osobowe będę chronić przed dostępem do nich osób trzecich i nieupoważnionych za pomocą narzędzi, które udostępnia nam platforma Blogger.

W przypadku organizacji konkursów / rozdań będę przechowywać Wasze dane tylko przez okres ich trwania, okres niezbędny do wręczenia nagrody oraz jeszcze dodatkowy okres, o którym poinformuję w regulaminie. Po upływie tego czasu konkurs / rozdanie wraz z Waszymi danymi będzie usuwany. Wasze zgłoszenia do konkursów / rozdań zawsze będą dobrowolne, w tym również udostępnianie Waszych danych osobowych

Przysługuje Wam prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii, a także prawo do usunięcia danych, jeżeli Waszym zdaniem nie ma podstaw do tego, bym je przechowywała. Co ważne, macie również prawo do sprzeciwu przetwarzania danych. W tym celu sprzeciw kierujcie pod adres: nailcrazinesss@gmail.com lub do odpowiedniego organu nadzorczego.


Podstawa przetwarzania danych

Dane w celach opisanych powyżej przetwarzane będą na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) oraz ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz